Studio Allsvenskan lirar FIFA 19 med Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic

- 26/10/2018, 19:34 -

Studio Allsvenskan gästades av Hammarbyduon Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic. På plats lirades det FIFA och snackades högt och lågt om fotboll. Se hela mötet i spelaren ovan.

Med fyra omgångar kvar av årets Allsvenskan ligger Hammarby på en tredjeplats, laget slåss om de åtråvärda europaplatserna och på söndag väntar Kalmar FF på hemmaplan. Studio Allsvenskan bjöd in bajenlirarna Nikola Djurdjic och Vladimir Rodic på en FIFA-kväll. 

Samtidigt som spelarna möttes i prestigefyllda FIFA-matcher fick de också svara på frågor gällande Allsvenskan, livet som fotbollspelare och varför de båda landande i stockholmsklubben Hammarby. Hela intervju och FIFA 19-kvällen kan du se i spelaren ovan. 

I den första matchen (en av många matcher som spelades under kvällen) ställdes stjärnorna mot varandra. Under matchen fick de svara på frågor om Hammarby, tränaren Stefan Billborn och vad de egentligen tycker om de Allsvenska domarna. Dessutom svarar Nikola på frågan om hur tuff han är utanför fotbollsplanen. 

Med på ett hörn under kvällen är också spelarnas agent, Michael Kallbäck. Han berättar om hur man blir agent samt hur han lyckades få Nikola att bryta sitt kontrakt i danska Randers för att sedan skriva på för Hammarby. 

Hela mötet med Hammarbystjärnorna och deras agent ser du i spelaren ovan. Vill du höra fler avsnitt av Studio Allsvenskan kan du göra det här.

Vem är bäst av Bajenstjärnorna?