Livepodd-studio-allsvenskan
Köp biljetter till Studio Allsvenskans livepodd på Debaser här! - Foto: Live Nation

Podcasten Studio Allsvenskan gör liveshow i Stockholm

Studio Allsvenskan är Sveriges största podcast om inhemsk fotboll, nu tar de klivet ut på scenen. En dryg vecka innan de Allsvenska premiären hålls en liveshow på klubben Debaser i Stockholm.


Den 26 mars, med bara dagar innan den Allsvenska premiären ställer sig trion bakom podcasten Studio Allsvenskan på scenen. Det blir en fullspäckad show med gäster på Debaser, Hornstull i Stockholm.

Gästerna är heller inte vilka som helst. Stockholmsklubbarna Djurgården, Hammarby och AIK kommer alla ha varsin representant som intervjuas på scenen, och det är inga mindre än klubbarnas sportchefer: Björn Wesström (AIK), Bosse Andersson (Djurgården) och Jesper Jansson (Hammarby). 

Biljetter till liveshowen finns att köpa här på LiveNation.se

Inget kommer bandas. Det är en exklusiv kväll för dig och dina polare som vill ladda upp inför Allsvenskan.

– Vi siktar alltid högst och därför är vi otroligt stolta över att så grymma gäster har tackat ja, säger Marcus Birro, programledare för podcasten.

Här på Debaser i Hornstull i Stockholm kommer showen att hållas.

Podcasten Studio Allsvenskan grundades under våren 2017 och har sedan dess klättrat på poddlistorna, idag är podcasten Sveriges största inom inhemsk fotboll. Trion som gör podcasten består av författaren Marcus Birro och journalisterna Henrik Eriksson och Philip De Giorgio

KÖP BILJETTER GENOM ATT KLICKA HÄR

/
Kommer du komma?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Norges galna premiärkross: 43–11

United illa ute i CL – efter nytt poängtapp

2 timmar sedan
Manchester United lever farligt i Champions Leagues gruppspel. Den engelska storklubben tappade en tvåmålsledning borta mot Galatasaray. Efter 3–3 är ett avancemang nu allt längre bort.

Hagström covid-sjuk – missar Gällivare

3 timmar sedan
Skidstjärnorna Jonna Sundling, Linn Svahn, Frida Karlsson och William Poromaa har sedan tidigare testats positivt för covid-19.

Stjärnan missar Häckenmatchen

idag 18:24
Bayer Leverkusen-stjärnan Florian Wirtz missar Europa League-matchen mot Häcken på torsdagskvällen.

Klart: Sverige utslaget i OS-kampen

idag 18:06
Sverige är utslaget i kampen om att få vinter-OS och Paralympics 2030. Internationella olympiska kommittén (IOK) valde att gå vidare med Frankrike.

Fotbollsproffs och lagkompisar: Här är kärleksparen i handbollslandslaget

idag 17:34
En är fotbollsproffs, en är tränare och en tredje är lagkompisens bror. Här är kärleksparen i det svenska handbollslandslaget.