Wolfsburg fixade kryss hemma mot Augsburg

Augsburg hade ledningen i halvtid med 2-0 borta mot Wolfsburg i Bundesliga i fotboll. Men i andra halvlek kom Wolfsburg mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

I första minuten kom 0-1 till Augsburg genom ett snöpligt självmål.

Laget ökade ledningen till 0-2 efter en dryg halvtimmes spel, genom Mergim Berisha. Med åtta minuter kvar att spela reducerade Wolfsburg genom Luca Waldschmidt.

Kvitteringen kom på stopptid, när Felix Nmecha slog till och gjorde mål för Wolfsburg på pass av Kevin Paredes. 2-2-målet blev matchens sista.

Wolfsburg har två segrar och tre oavgjorda och 8–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Augsburg har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 8–11 i målskillnad. Det här var Wolfsburgs nionde oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Wolfsburg nu ligger på nionde plats. Augsburg är på tolfte plats.

I nästa omgång har Wolfsburg Mönchengladbach borta på Borussia-Park, söndag 9 april 15.30. Augsburg spelar hemma mot FC Köln lördag 8 april 15.30.