Borussia Dortmund vann mot Eintracht Frankfurt
Borussia Dortmund vann mot Eintracht Frankfurt - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Mika Volkmann

Tre poäng för Borussia Dortmund hemma mot Eintracht Frankfurt

Borussia Dortmund vann mötet med Eintracht Frankfurt hemma med 3-1 (1-1) på söndagen i Bundesliga i fotboll.

Eintracht Frankfurt tog en tidig ledning. Mario Götze gjorde målet, redan i 13:e minuten.

Borussia Dortmund kvitterade till 1-1 i 33:e minuten, när Karim Adeyemi hittade rätt. Först med nio minuter kvar att spela tog Borussia Dortmund ledningen genom Mats Hummels.

3-1-målet kom på övertid, när Emre Can slog till och gjorde mål på straff. Därmed hade laget vänt matchen. 3-1-målet blev matchens sista.

Borussia Dortmund har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 10–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Eintracht Frankfurt har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 11–10 i målskillnad.

Det här betyder att Borussia Dortmund ligger på fjärde plats i tabellen, och Eintracht Frankfurt är på sjätte plats.

Lördag 30 mars spelar Borussia Dortmund borta mot Bayern München 18.30 och Eintracht Frankfurt mot Union Berlin hemma 15.30 på Deutsche Bank Park.