Freiburg och Hertha Berlin delade på poängen

Det blev delad pott när Freiburg tog emot Hertha Berlin i Bundesliga i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).

Det betyder att Freiburg gick obesegrade från planen för sjunde matchen i följd.

Matchen blev den fjärde i rad utan seger för Hertha Berlin.

Första halvlek blev mållös, men efter pausen slog Vincenzo Grifo till framspelad av Christian Gunter och gav Freiburg ledningen.

Jessic Ngankam kvitterade för Hertha Berlin i 76:e minuten. 1-1-målet blev matchens sista.

Freiburg har en seger och fyra oavgjorda och 5–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hertha Berlin har en vinst, två oavgjorda och två förluster och 6–9 i målskillnad. Det här var Freiburgs åttonde oavgjorda match den här säsongen.

Freiburg stannar därmed på fjärde plats, och Hertha Berlin på 16:e plats, i tabellen.

Freiburg tar sig an Bayern München i nästa match hemma lördag 8 april 15.30. Hertha Berlin möter samma dag 18.30 Red Bull Leipzig hemma.