Mainz segrade mot Red Bull Leipzig på bortaplan

Mainz vann lördagens match borta mot Red Bull Leipzig i Bundesliga i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 3-0.

Det var sjunde matchen i rad utan förlust för Mainz.

Mainz gjorde första målet. Marcus Ingvartsen gjorde målet, redan i åttonde minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Ludovic Ajorque på pass av Anton Stach och ökade ledningen för Mainz.

Till slut kom också 0-3 genom Dominik Kohr som ökade Mainz ledning i 66:e minuten. 0-3-målet blev matchens sista.

För Mainz gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Red Bull Leipzig är på femte plats.

I nästa match, lördag 8 april, har Red Bull Leipzig Hertha Berlin borta på Olympiastadion 18.30, medan Mainz spelar hemma mot Werder Bremen 15.30.