Red Bull Leipzig vann mot Schalke 04
Red Bull Leipzig vann mot Schalke 04 - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Sven Simon

Schalke 04 åker ur serien

Schalke 04 har inte haft det lätt i Bundesliga i fotboll. Efter matchen mot Red Bull Leipzig på bortaplan står det klart att laget åker ur serien, efter ännu en tung förlust. Slutresultatet skrevs till 4-2 (2-1).

Segern var Red Bull Leipzigs sjunde på de senaste åtta matcherna.

Red Bull Leipzig tog en tidig ledning. Konrad Laimer slog till, redan i tionde minuten.

Laget ökade också ledningen till 2-0 i 19:e minuten, när Christopher Nkunku hittade rätt.

Schalke 04 reducerade till 2-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Marcin Kaminski på pass av Rodrigo Zalazar. 2-2-målet var ett självmål av Red Bull Leipzig i 49:e minuten.

Först med åtta minuter kvar att spela tog Red Bull Leipzig ledningen genom Yussuf Yurary Poulsen framspelad av Christopher Nkunku.

4-2-målet kom på övertid, när Christopher Nkunku återigen slog till och gjorde mål. 4-2-målet blev matchens sista.

Red Bull Leipzigs Christopher Nkunku stod för två mål och ett assist.

Det här betyder att Red Bull Leipzig slutar på tredje plats.

Ett ja och två nej till VM-spel

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.