Seger för Mönchengladbach mot Augsburg

Mönchengladbach tog ett tidigt grepp om matchen i Bundesliga i fotboll på hemmaplan mot Augsburg på lördagen. Laget vann med 2-0 efter att alla mål gjorts under första halvlek.

Mönchengladbach började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Luca Netz till på pass av Jonas Hofmann.

Laget gjorde också 2-0 i slutet av första halvleken, genom Jonas Hofmann framspelad av Lars Stindl. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade med seger för Mönchengladbach med 2-0.

På tilläggstid i första halvleken fick Augsburgs Robert Gumny rött kort.

Mönchengladbach har två segrar, en oavgjord och två förluster och 9–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Augsburg har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad.

Resultaten i sista omgången betyder att Mönchengladbach slutar på tionde plats i tabellen, och Augsburg på 15:e plats.