VfB Stuttgart måste kvala efter oavgjort mot Hoffenheim

VfB Stuttgart tvingas till kvalspel för att hålla sig kvar i Bundesliga i fotboll. Det blev klart efter oavgjort, 1-1 (0-0), på hemmaplan mot Hoffenheim.

Första halvlek blev mållös, och det dröjde till den 75:e minuten innan Ihlas Bebou gav Hoffenheim ledningen.

Tiago Tomas kvitterade för VfB Stuttgart i 80:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 1-1.

VfB Stuttgart har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 9–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hoffenheim har två vinster, en oavgjord och två förluster och 9–7 i målskillnad. Det här var VfB Stuttgarts tolfte oavgjorda match den här säsongen.

Resultaten i sista omgången betyder att VfB Stuttgart slutar på 16:e plats i tabellen, och Hoffenheim på tolfte plats.