Red Bull Leipzig vann mot Augsburg
Red Bull Leipzig vann mot Augsburg - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Sven Simon

Red Bull Leipzig avgjorde före paus mot Augsburg

Red Bull Leipzig tog ledningen före paus i matchen mot Augsburg på lördagen, och Augsburg lyckades inte resa sig. Matchen i Bundesliga i fotboll slutade 3-0 (3-0) till hemmalaget.

Red Bull Leipzig tog en tidig ledning. Xavi Simons gjorde målet på pass av Lois Openda, redan i sjätte minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Lois Openda framspelad av Xavi Simons, i elfte minuten.

Red Bull Leipzig gjorde också 3-0 genom David Raum framspelad av Lois Openda i 27:e minuten. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Red Bull Leipzig med 3-0.

Det här betyder att Red Bull Leipzig nu ligger på tredje plats i tabellen, och Augsburg är på 13:e plats.

Nästa motstånd för Red Bull Leipzig är Mönchengladbach. Augsburg tar sig an Mainz hemma. Båda matcherna spelas lördag 23 september 15.30.