Ermedin Demirovic tvåmålsskytt när Augsburg vann

2-1 (2-1) vann Augsburg med på hemmaplan mot Mainz i Bundesliga. Bakom segern låg två mål av Ermedin Demirovic.

Segermålet för Augsburg stod Ermedin Demirovic för efter 45 minuter.

Mainz gjorde första målet. Ludovic Ajorque gjorde målet, redan i sjätte minuten.

Augsburg kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Ermedin Demirovic, i 15:e minuten.

Laget tog också ledningen på stopptid i första halvleken, på nytt genom Ermedin Demirovic. Demirovic fullbordade därmed Augsburgs vändning. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Augsburg med 2-1. I den 62:a minuten fick Augsburg Arne Engels utvisad, och fick spela med en man mindre sista 28 minuterna.

Augsburg har en seger, två oavgjorda och två förluster och 9–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Mainz har en oavgjord och fyra förluster och 4–14 i målskillnad.

Augsburg ligger på tolfte plats i tabellen efter matchen, medan Mainz ligger sist, på 18:e plats.

Nästa motstånd för Augsburg är Freiburg. Lagen möts söndag 1 oktober 17.30 på Europa-Park-Stadion. Mainz tar sig an Bayer Leverkusen hemma lördag 30 september 15.30.