Werder Bremen slog FC Köln hemma

Ett måls övervikt avgjorde en resultatmässigt jämn match för Werder Bremen, som vann hemma mot FC Köln med 2-1 (1-1) i Bundesliga i fotboll på lördagen. Justin Njinmah blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 67 minuter.

Matchen var mållös till FC Köln tog ledningen efter en dryg halvtimmes spel, genom Davie Selke.

Werder Bremen kvitterade till 1-1 i 38:e minuten, när Rafael Borre slog till på pass av Marvin Ducksch. Werder Bremen gjorde också 2-1 i 67:e minuten när Justin Njinmah hittade rätt framspelad av Senne Lynen. Njinmah fullbordade därmed lagets vändning.

Werder Bremen har två segrar och tre förluster och 8–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan FC Köln har en oavgjord och fyra förluster och 4–9 i målskillnad. Förlusten var FC Kölns tredje uddamålsförlust.

FC Köln har startat svagt och har bara en poäng efter fem spelade matcher. Werder Bremen har sex poäng.

Werder Bremen tar sig an Darmstadt i nästa match borta söndag 1 oktober 15.30. FC Köln möter VfB Stuttgart hemma lördag 30 september 15.30.