Red Bull Leipzig spelade lika mot Bayern München
Red Bull Leipzig spelade lika mot Bayern München - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Sven Simon

Bayern München fixade en poäng mot Red Bull Leipzig

Red Bull Leipzig ledde med 2-0 efter första halvlek hemma mot Bayern München i Bundesliga i fotboll. I andra halvlek jobbade sig Bayern München in i matchen. Till slut blev det en poäng var till lagen, matchen slutade 2-2.

Det betyder att Bayern München ännu inte har förlorat den här säsongen, efter fyra vinster och två oavgjorda matcher.

Red Bull Leipzig gjorde första målet. Lois Openda gjorde målet framspelad av Xaver Schlager, redan i 20:e minuten.

Laget gjorde 2-0 i 26:e minuten, när Castello Lukeba fick träff. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Harry Kane träff på straff och reducerade åt Bayern München.

I 70:e minuten nätade Leroy Sane, och kvitterade för Bayern München. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Red Bull Leipzig har fyra segrar och en oavgjord och 14–3 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Bayern München har tre vinster och två oavgjorda och 16–6 i målskillnad.

För Bayern München gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Red Bull Leipzig är på femte plats.

Lördag 7 oktober 15.30 spelar Red Bull Leipzig hemma mot Bochum. Bayern München möter Freiburg hemma på Allianz Arena söndag 8 oktober 17.30.