SV Darmstadt 98 förlorade mot Red Bull Leipzig
SV Darmstadt 98 förlorade mot Red Bull Leipzig - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Sven Simon

Red Bull Leipzig vann efter Lois Opendas dubbel

Det blev Red Bull Leipzig som gick segrande ur mötet med Darmstadt i Bundesliga i fotboll på bortaplan, med 3-1 (2-1).

Det var sjunde matchen i rad utan förlust för Red Bull Leipzig.

Red Bull Leipzig började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Lois Openda till på pass av Castello Lukeba.

Laget gjorde 0-2 i 24:e minuten, när Emil Forsberg slog till framspelad av Benjamin Henrichs.

I 32:a minuten slog Tobias Kempe till på straff, och reducerade åt Darmstadt. Det dröjde till den 72:a minuten innan Lois Openda ökade ledningen. 1-3-målet blev matchens sista.

För Red Bull Leipzig gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Darmstadt är på elfte plats.

Darmstadt tar sig an Bayern München i nästa match borta lördag 28 oktober 15.30. Red Bull Leipzig möter samma dag 18.30 FC Köln hemma.