Eintracht Frankfurt spelade lika mot Borussia Dortmund
Eintracht Frankfurt spelade lika mot Borussia Dortmund - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Revierfoto

Segersviten sprack för Borussia Dortmund mot Eintracht Frankfurt

Borussia Dortmund hade fem raka segrar inför bortamatchen i Bundesliga i fotboll mot Eintracht Frankfurt. Då kom första poängförlusten sedan den 1 september. Matchen på söndagen på Deutsche Bank Park slutade 3-3 (2-1).

Eintracht Frankfurt fick en bra start på matchen. Omar Marmoush slog till på straff, redan i åttonde minuten.

Laget gjorde 2-0 i 24:e minuten, när Omar Marmoush ännu en gång hittade rätt.

Borussia Dortmund reducerade till 2-1 på tilläggstid i första halvleken, genom Marcel Sabitzer. I 54:e minuten slog Youssoufa Moukoko till, och kvitterade för Borussia Dortmund.

Eintracht Frankfurts Fares Chaibi gjorde 3-2 i 68:e minuten.

Med åtta minuter kvar att spela kvitterade Borussia Dortmund genom Julian Brandt. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

Eintracht Frankfurt har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8–6 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Borussia Dortmund har fyra vinster och en oavgjord och 12–6 i målskillnad. Det här var Eintracht Frankfurts femte oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Borussia Dortmund nu ligger på fjärde plats. Eintracht Frankfurt är på sjunde plats.

Lördag 4 november spelar Eintracht Frankfurt borta mot Union Berlin 15.30 och Borussia Dortmund mot Bayern München hemma 18.30 på Signal Iduna Park.