Borussia Dortmund förlorade mot Bayern München
Borussia Dortmund förlorade mot Bayern München - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Seger för Bayern München som förlänger vinstsviten

Andraplacerade Bayern München förlänger segersviten i Bundesliga i fotboll, på lördagen vann vinstmaskinen borta mot fjärdeplacerade Borussia Dortmund. Efter segersiffrorna 4-0 (2-0) har nu Bayern München fyra raka segrar. Borussia Dortmunds svit på nio matcher i rad utan förlust bröts dock.

Bayern München startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Dayot Upamecano till på pass av Leroy Sane.

Laget ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Harry Kane framspelad av Leroy Sane, i nionde minuten. Det dröjde till den 72:a minuten innan Harry Kane ökade ledningen på pass av Jamal Musiala.

Till slut kom också 0-4-målet genom Harry Kane som ökade Bayern Münchens ledning och som med målet fullbordade sitt hattrick i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

I nästa match, lördag 11 november 15.30, har Borussia Dortmund VfB Stuttgart borta på Mercedes Benz Arena, medan Bayern München spelar hemma mot Heidenheim.