Bayer Leverkusen vann mot Union Berlin
Bayer Leverkusen vann mot Union Berlin - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/action press

Bayer Leverkusen toppar tabellen efter seger

Bayer Leverkusen är ny serieledare i Bundesliga i fotboll efter hemmaseger med 4-0 (1-0) mot Union Berlin. Bayer Leverkusen leder serien två poäng före Bayern München. Union Berlin ligger på 18:e plats i tabellen.

Bayer Leverkusen har därmed sju raka segrar. Union Berlin däremot har nio raka förluster.

Matchen förblev jämn målmässigt till Bayer Leverkusen tog ledningen i 23:e minuten, genom Alex Grimaldo. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Odilon Kossounou och ökade ledningen för Bayer Leverkusen.

I 73:e minuten ökade Jonathan Tah ledningen ytterligare.

Bayer Leverkusen gjorde också 4-0 genom Nathan Tella i 83:e minuten. 4-0-målet blev matchens sista.

I nästa match möter Bayer Leverkusen Werder Bremen borta och Union Berlin möter Augsburg hemma. Båda matcherna spelas lördag 25 november 15.30.