Werder Bremen spelade lika mot Eintracht Frankfurt
Werder Bremen spelade lika mot Eintracht Frankfurt - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/action press

Eintracht Frankfurt fixade kryss borta mot Werder Bremen

Werder Bremen hade ledningen i halvtid med 1-0 hemma mot Eintracht Frankfurt i Bundesliga i fotboll. Men i andra halvlek kom Eintracht Frankfurt mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Werder Bremen tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Marvin Ducksch på straff. Direkt efter pausen gjorde Rafael Borre mål och ökade lagets ledning.

I 65:e minuten slog Ellyes Skhiri till, framspelad av Omar Marmoush och reducerade åt Eintracht Frankfurt.

I 75:e minuten kvitterade Hrvoje Smolcic för Eintracht Frankfurt. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Werder Bremens andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Werder Bremen ligger kvar på tolfte plats i tabellen, och Eintracht Frankfurt på sjunde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 25 november. Då möter Werder Bremen Bayer Leverkusen på Weserstadion 15.30. Eintracht Frankfurt tar sig an VfB Stuttgart hemma 18.30.