Red Bull Leipzig vann mot Freiburg
Red Bull Leipzig vann mot Freiburg - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Sven Simon

Openda och Baumgartner vände underläge till seger för Red Bull Leipzig mot Freiburg

Red Bull Leipzig hade problem och låg under med 1-1 sent i andra halvleken i matchen i Bundesliga i fotboll mot Freiburg på Red Bull Arena. Men sen kom vändningen, sedan Lois Openda och Christoph Baumgartner gjort två sena mål, och till slut blev det 3-1 för hemmalaget Red Bull Leipzig.

Red Bull Leipzig fick en bra start på matchen. Xavi Simons gjorde målet, redan i sjätte minuten.

SC Freiburg kvitterade till 1-1 på stopptid i första halvleken, genom Merlin Rohl. Lois Openda gav Red Bull Leipzig ledningen på straff i 79:e minuten.

Christoph Baumgartner ökade Red Bull Leipzigs ledning med knappa kvarten kvar. 3-1-målet blev matchens sista.

För Red Bull Leipzig gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Freiburg är på åttonde plats.

På lördag 25 november 15.30 spelar Red Bull Leipzig borta mot Wolfsburg, och Freiburg hemma mot Darmstadt.