Freiburg spelade lika mot SV Darmstadt 98
Freiburg spelade lika mot SV Darmstadt 98 - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/star-images

Kryss för Freiburg hemma mot Darmstadt

Det blev delad pott när Freiburg tog emot Darmstadt i Bundesliga i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (1-1).

Det var SC Freiburgs fjärde match i rad utan seger.

Gästerna Darmstadt startade matchen bäst och tog ledningen. Mathias Honsak gjorde målet, redan i 18:e minuten.

Freiburg kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, när Lucas Holer fick träff. Andra halvlek blev mållös och matchen slutade 1-1.

Freiburg har en seger, två oavgjorda och två förluster och 8–10 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Darmstadt har två oavgjorda och tre förluster och 3–14 i målskillnad. Det här var Freiburgs tredje oavgjorda match den här säsongen.

Freiburgs nya tabellposition är nionde plats, medan Darmstadt är på 15:e plats.

Söndag 3 december 15.30 spelar Freiburg borta mot Mainz. Darmstadt möter FC Köln hemma på Merck-Stadion am Böllenfalltor fredag 1 december 20.30.