Werder Bremen vann mot Augsburg
Werder Bremen vann mot Augsburg - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/action press

Werder Bremen segrade mot Augsburg på hemmaplan

Werder Bremen vann lördagens match hemma mot Augsburg i Bundesliga i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 2-0.

Matchen förblev jämn målmässigt till Werder Bremen tog ledningen i 39:e minuten, genom Niklas Stark på pass av Marvin Ducksch. I 65:e minuten nätade Marvin Ducksch, på pass av Mitchell Weiser och gjorde 2-0. 2-0-målet blev matchens sista.

För Werder Bremen gör resultatet att man nu ligger på tolfte plats i tabellen, medan FC Augsburg är på nionde plats.

I nästa omgång har Werder Bremen Mönchengladbach borta på Borussia-Park, fredag 15 december 20.30. Augsburg spelar hemma mot Borussia Dortmund lördag 16 december 15.30.