Borussia Mönchengladbach spelade lika mot Werder Bremen
Borussia Mönchengladbach spelade lika mot Werder Bremen - Foto: Powerpics / Alamy

Oavgjort möte mellan Mönchengladbach och Werder Bremen

Hemmalaget Mönchengladbach och Werder Bremen spelade oavgjort i Bundesliga i fotboll, 2-2 (1-1) på fredagen.

Werder Bremen tog en tidig ledning. Rafael Borre gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Mönchengladbach kvitterade till 1-1 på tilläggstid i första halvleken, genom Rocco Reitz. Direkt efter pausen nätade Rocco Reitz på nytt och gav laget ledningen.

Marvin Ducksch kvitterade för Werder Bremen med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Det här var Mönchengladbachs femte oavgjorda match den här säsongen.

För Mönchengladbach gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Werder Bremen är på tolfte plats.

Mönchengladbach tar sig an Eintracht Frankfurt i nästa match borta onsdag 20 december 20.30. Werder Bremen möter Red Bull Leipzig hemma tisdag 19 december 18.30.