Bochum vann mot Union Berlin
Bochum vann mot Union Berlin - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Sven Simon

Bochum vann hemma mot Union Berlin

Bochum hade ledningen i halvtid mot Union Berlin på hemmaplan på lördagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 3-0 i matchen i Bundesliga i fotboll.

Bochum tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Takuma Asano. I 54:e minuten nätade Goncalo Paciencia, på pass av Christopher Antwi-Adjei och gjorde 2-0.

Bochum gjorde också 3-0 genom Kevin Stöger på straff i 78:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-0.

Bochum har två segrar, två oavgjorda och en förlust och 8–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Union Berlin har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–12 i målskillnad.

Det här betyder att Bochum nu ligger på 13:e plats i tabellen, och Union Berlin är på 16:e plats.

I nästa match, onsdag 20 december, har Bochum Bayer Leverkusen borta på BayArena 20.30, medan Union Berlin spelar hemma mot FC Köln 18.30.