Bayer Leverkusen vann mot Eintracht Frankfurt
Bayer Leverkusen vann mot Eintracht Frankfurt - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/action press

Bayer Leverkusen tog kommandot från start mot Eintracht Frankfurt

Bayer Leverkusen hade greppet från start i matchen i Bundesliga i fotboll mot Eintracht Frankfurt på söndagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3-0 (1-0) hemma på BayArena.

Segern var Bayer Leverkusens åttonde på de senaste tio matcherna.

Bayer Leverkusen startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Victor Boniface slog till, redan i 14:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Jeremie Frimpong mål och ökade lagets ledning.

Bayer Leverkusen gjorde också 3-0 genom Florian Wirtz i 57:e minuten. Det blev också matchens sista mål.

För Eintracht Frankfurt gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Bayer Leverkusen leder serien.

På onsdag 20 december 20.30 spelar Bayer Leverkusen hemma mot Bochum, och Eintracht Frankfurt hemma mot Mönchengladbach.