Bayern München vann mot VfB Stuttgart
Bayern München vann mot VfB Stuttgart - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Bayern München vann mot VfB Stuttgart på Allianz Arena efter rivstart

Efter två minuters spel gjorde Harry Kane 1-0 för Bayern München som tog greppet om hemmamatchen mot VfB Stuttgart på söndagen. Matchen i Bundesliga i fotboll slutade 3-0.

Segern var Bayern Münchens sjunde på de senaste åtta matcherna, och femte raka segern på hemmaplan.

Bayern München startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Harry Kane till på pass av Leroy Sane. I 55:e minuten slog Harry Kane till återigen, och gjorde 2-0.

Bayern München gjorde också 3-0 genom Kim Min-jae framspelad av Aleksandar Pavlovic i 63:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Bayern München är kvar på andra plats, och VfB Stuttgart stannar på fjärde plats, i tabellen.

Bayern München möter Wolfsburg i nästa match borta onsdag 20 december 20.30. VfB Stuttgart möter samma dag Augsburg hemma.