Tim Skarke och Hoffenheims Grischa Proemel.
Tim Skarke och Hoffenheims Grischa Proemel. - Foto: Uwe Anspach

Hoffenheim tappar poäng – efter målfest

Hoffenheim hade ledningen i halvtid med 2-1 hemma mot Darmstadt i Bundesliga i fotboll. Men i andra halvlek kom Darmstadt mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 3-3.

Hoffenheim startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Andrej Kramaric slog till på straff, redan i 14:e minuten.

Darmstadt kvitterade till 1-1 i 23:e minuten, när Luca Pfeiffer fick träff på pass av Bartol Franjic.

Hoffenheim tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Ihlas Bebou. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Tim Skarke framspelad av Luca Pfeiffer och kvitterade för Darmstadt.

I 66:e minuten slog Ihlas Bebou till återigen, och gav Hoffenheim ledningen.

Med fem minuter kvar att spela kvitterade Darmstadt genom Tim Skarke. Det fastställde slutresultatet till 3-3.

Hoffenheim på sjätte plats

Det här var Hoffenheims tredje oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Hoffenheim ligger på sjätte plats i tabellen, och Darmstadt är på 18:e och sista plats.

Nästa motstånd för Hoffenheim är Bayern München. Lagen möts fredag 12 januari 20.30 på Allianz Arena. Darmstadt tar sig an Borussia Dortmund hemma lördag 13 januari 18.30.