Union Berlin vann mot FC Köln
Union Berlin vann mot FC Köln - Foto: norbert schmidt / Alamy

Seger för Union Berlin mot FC Köln efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog Union Berlin hem segern i matchen i Bundesliga mot FC Köln efter en stark andra halvlek. Onsdagens match slutade 2-0 till Union Berlin.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 55:e minuten innan Benedict Hollerbach framspelad av Kevin Volland gav Union Berlin ledningen.

David Datro Fofana ökade Union Berlins ledning på pass av Kevin Volland med knappa kvarten kvar. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

Union Berlin har två segrar, en oavgjord och två förluster och 6–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan FC Köln har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 1–5 i målskillnad.

Union Berlins nya tabellposition är 15:e plats, medan FC Köln är på 17:e plats.

Nästa motstånd för Union Berlin är Freiburg. FC Köln tar sig an Heidenheim hemma. Båda matcherna spelas lördag 13 januari 15.30.