Harry Kane leder skytteligan i Bundesliga med 21 gjorda mål.
Harry Kane leder skytteligan i Bundesliga med 21 gjorda mål. - Foto: Swen Pförtner/TT

Harry Kane gjorde mål igen – när Bayern vann

Bayern München tog ett tidigt grepp om matchen i Bundesliga på bortaplan mot Wolfsburg på onsdagen. Laget vann med 2-1 efter att alla mål gjorts under första halvlek.

Segern var Bayern Münchens åttonde på de senaste nio matcherna.

Matchen förblev jämn målmässigt till Bayern München tog ledningen i 33:e minuten, genom Jamal Musiala.

Laget gjorde också 0-2 i slutminuterna av första halvlek, genom Harry Kane.

Wolfsburg reducerade till 1-2 på stopptid i första halvleken, genom Maximilian Arnold på pass av Joakim Maehle. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Bayern München med 2-1.

Bayern fortsatt tvåa i tabellen

Det här var Wolfsburgs femte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bayern Münchens tredje uddamålsseger.

För Wolfsburg gör resultatet att man nu ligger på tionde plats i tabellen, medan Bayern München är på andra plats.

I nästa omgång har Wolfsburg Mainz borta på Opel Arena, lördag 13 januari 15.30. Bayern München spelar hemma mot Hoffenheim fredag 12 januari 20.30.