Werder Bremen vann mot Freiburg
Werder Bremen vann mot Freiburg - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/action press

Werder Bremen segrare hemma mot Freiburg

Werder Bremen vann hemma mot Freiburg i Bundesliga i fotboll. Matchen på lördagen slutade 3-1 (1-1).

Det innebär sjätte matchen i rad utan förlust för Werder Bremen.

Werder Bremen startade matchen bäst och tog ledningen. Marvin Ducksch gjorde målet på straff, redan i nionde minuten.

SC Freiburg kvitterade till 1-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Vincenzo Grifo på straff. Direkt efter pausen gjorde Justin Njinmah mål och gav Werder Bremen ledningen på nytt.

3-1-målet kom på övertid, när Julian Malatini slog till och gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

För Werder Bremen gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Freiburg är på sjunde plats. Ett fint lyft i tabellen för Werder Bremen som så sent som den 20 januari låg på 14:e plats.

Nästa motstånd för Werder Bremen är Mainz. Freiburg tar sig an VfB Stuttgart hemma. Båda matcherna spelas lördag 3 februari 15.30.