Borussia Dortmund vann mot Bochum
Borussia Dortmund vann mot Bochum - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Mika Volkmann

Segerraden förlängd för Borussia Dortmund – besegrade Bochum

3-1 (1-1) blev resultatet när Borussia Dortmund och Bochum möttes på Signal Iduna Park på söndagen. I och med detta har Borussia Dortmund tre raka segrar i Bundesliga i fotboll, och efter den tuffa perioden är Borussia Dortmund nu i riktigt bra form.

Borussia Dortmund startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Niclas Fullkrug gjorde målet på straff, redan i sjätte minuten.

Bochum kvitterade till 1-1 i 45:e minuten. Det dröjde till den 72:a minuten innan Niclas Fullkrug gav Borussia Dortmund ledningen på pass av Marcel Sabitzer.

3-1-målet kom på tilläggstid, när Niclas Fullkrug slog till och gjorde mål på straff som med målet fullbordade sitt hattrick. 3-1-målet blev matchens sista.

För Borussia Dortmund gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Bochum är på 14:e plats.

Fredag 2 februari 20.30 spelar Borussia Dortmund borta mot Heidenheim. Bochum möter Augsburg hemma på Vonovia Ruhrstadion lördag 3 februari 15.30.