Red Bull Leipzig vann mot Union Berlin
Red Bull Leipzig vann mot Union Berlin - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Sven Simon

Red Bull Leipzig vann klart mot Union Berlin på Red Bull Arena

Redan i första halvlek tog Red Bull Leipzig greppet om hemmamatchen mot Union Berlin på söndagen. Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i Bundesliga i fotboll slutade 2-0.

Red Bull Leipzig startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Lois Openda gjorde målet, redan i elfte minuten. Direkt efter pausen gjorde Benjamin Sesko mål och ökade lagets ledning. 2-0-målet blev matchens sista.

I den 73:e minuten blev Union Berlins Christopher Trimmel utvisad, och fick spela med en man mindre sista 17 minuterna.

Red Bull Leipzig stannar därmed på femte plats, och Union Berlin på 15:e plats, i tabellen.

Nästa motstånd för Red Bull Leipzig är Augsburg. Lagen möts lördag 10 februari 15.30 på WWK ARENA. Union Berlin tar sig an Mainz borta onsdag 7 februari 18.30.