Union Berlin vann mot VfL Wolfsburg
Union Berlin vann mot VfL Wolfsburg - Foto: norbert schmidt / Alamy

Danilho Doekhi avgjorde när Union Berlin sänkte Wolfsburg

Målet i första halvleken blev matchens enda. Union Berlin vann med 1-0 (1-0) hemma mot Wolfsburg i Bundesliga i fotboll.

Danilho Doekhi slog till efter 45 minuter och blev matchhjälte med sitt 1-0-mål.

Därmed har Union Berlin fyra raka segrar på hemmaplan.

Union Berlin har två segrar, en oavgjord och två förluster och 3–4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Wolfsburg har fyra oavgjorda och en förlust och 5–6 i målskillnad. Det här var Union Berlins andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Wolfsburgs sjätte uddamålsförlust.

Det här betyder att Wolfsburg ligger på tolfte plats i tabellen, och Union Berlin är på 15:e plats.

I nästa match möter Union Berlin Hoffenheim borta och Wolfsburg möter Borussia Dortmund hemma. Båda matcherna spelas lördag 17 februari 15.30.