Freiburg spelade lika mot Eintracht Frankfurt
Freiburg spelade lika mot Eintracht Frankfurt - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/star-images

Gregoritsch poängräddare i 89:e minuten för Freiburg mot Eintracht Frankfurt

Det såg ut att bli förlust för Freiburg på söndagen när laget mötte Eintracht Frankfurt i Bundesliga i fotboll på Europa-Park-Stadion. Bortalaget ledde med 2-3 i slutet av matchen. Men i 89:e minuten slog Michael Gregoritsch till och gjorde 3-3 och räddade en poäng för Freiburg.

Det var fjärde matchen i rad utan seger för SC Freiburg.

Matchen förblev jämn målmässigt till Eintracht Frankfurt tog ledningen i 27:e minuten, genom Omar Marmoush.

Freiburg kvitterade till 1-1 efter en halvtimmes spel, genom Ritsu Doan.

Bara fem minuter senare var det Ansgar Knauff som såg till att Eintracht Frankfurt tog ledningen.

Freiburg kvitterade till 2-2 på tilläggstid i första halvleken, genom Vincenzo Grifo på straff. Det dröjde till den 72:a minuten innan Ansgar Knauff gav Eintracht Frankfurt ledningen framspelad av Omar Marmoush.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Michael Gregoritsch slog till och gjorde mål för Freiburg på pass av Noah Weisshaupt. 3-3-målet blev matchens sista.

Det här var Freiburgs femte oavgjorda match den här säsongen.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Freiburg på åttonde plats och Eintracht Frankfurt på sjätte plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 25 februari. Då möter Freiburg Augsburg på WWK ARENA 19.30. Eintracht Frankfurt tar sig an Wolfsburg hemma 15.30.