Eintracht Frankfurt spelade lika mot VfL Wolfsburg
Eintracht Frankfurt spelade lika mot VfL Wolfsburg - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Revierfoto

Marmoush poängräddare på övertid för Eintracht Frankfurt mot Wolfsburg

Det såg ut att bli förlust för Eintracht Frankfurt på söndagen när laget mötte Wolfsburg i Bundesliga i fotboll på Deutsche Bank Park. Bortalaget ledde med 1-2 i slutet av matchen. Men på övertid slog Omar Marmoush till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Eintracht Frankfurt.

Det var fjärde matchen i rad utan seger för Eintracht Frankfurt.

Gästerna Wolfsburg startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara två minuter slog Maxence Lacroix till.

Eintracht Frankfurt kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Philipp Max, i 14:e minuten.

Wolfsburg tog ledningen på nytt i 36:e minuten, när Kevin Behrens hittade rätt. Kvitteringen kom på övertid, när Omar Marmoush slog till och gjorde mål för Eintracht Frankfurt. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Det här var Eintracht Frankfurts tionde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Wolfsburg ligger på 13:e plats i tabellen, och Eintracht Frankfurt är på sjätte plats.

Lördag 2 mars möter Eintracht Frankfurt Heidenheim borta 15.30 och Wolfsburg möter VfB Stuttgart hemma 18.30.