Red Bull Leipzig vann mot SV Darmstadt 98
Red Bull Leipzig vann mot SV Darmstadt 98 - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Sven Simon

Red Bull Leipzig tog klar seger mot Darmstadt

Red Bull Leipzig startade bra i matchen mot Darmstadt på hemmaplan på lördagen. Och 1-0-ledningen i halvtid utökades i andra halvlek. Till slut blev det 2-0 i matchen i Bundesliga i fotboll.

Direkt efter pausen slog Christoph Baumgartner till och ökade lagets ledning. Det blev också matchens sista mål.

Red Bull Leipzig har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 11–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Darmstadt har två oavgjorda och tre förluster och 2–11 i målskillnad.

Det här betyder att Red Bull Leipzig är kvar på femte plats, och Darmstadt stannar sist, på 18:e plats, i tabellen.

Fredag 15 mars 20.30 spelar Red Bull Leipzig borta mot FC Köln. Darmstadt möter Bayern München hemma på Merck-Stadion am Böllenfalltor lördag 16 mars 15.30.