Ny tävling varje dag!
Ny tävling varje dag!

AVSLUTAD! Tävla och vinn VIP-biljetter till Sverige-Frankrike

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! Från och med i dag kan du tävla om biljetter till Sveriges EM-match mot Frankrike (19/6) i Kiev. Tävla längst ner i artikeln.


Tävlingsregler

Vinnaren, den som svarar rätt på frågan och skriver bäst om punkt 3, utses av Nyheter24:s EM-redaktion och kontaktas dagen efter tävlingsdagen via mejl. En svarstid anges i mejlet med vinnarbesked. Om vinnaren inte svarar på mejlet inom avsatt tid förlorar den sina biljetter. Biljetterna skickas ut per brev.

Nyheter24 och Hyundai Sverige står endast för rese- eller boendekostnader för de två som vunnit VIP-paketen för matchen mot Frankrike.

Har du frågor om tävlingen, regler eller annat kontakta då sport@nyheter24.se.


Tävlingsdagar för biljetter mot Frankrike:

Torsdag 7/6: Två matchbiljetter
Fredag 8/6: Två matchbiljetter
Lördag 9/6: Två matchbiljetter
Söndag 10/6: Två matchbiljetter
Måndag 11/6: Två matchbiljetter
Tisdag 12/6: VIP-paketet där matchbiljetter, flyg och hotell ingår. (Obs! Du måste ha tävlat på en av de andra dagarna för att kunna vinna VIP-paketet)

Nyheter24 kommer i samarbete med EURO2012-sponsorn Hyundai dagligen tävla ut två biljetter till EM-matchen mot Frankrike!

En person kommer dessutom att vinna det stora VIP-paketet: Två matchbiljetter, samt flyg och hotell för att tillsammans med en vän se Sveriges sista gruppspelsmatch mot Frankrike den 19:e juni i Kiev.

---

Varje dag vinner en person två biljetter. Ny dag innebär ny tävling. Om du inte vinner i dag, så kan du alltså vinna i morgon. Första tävlingsdagen för biljetter mot Frankrike är i dag (7/6), den sista på tisdag (12/6). VIP-vinnaren väljs från de som tävlat under en av dessa dagar. Ju fler gånger du tävlar - desto större chans har du att vinna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!