"Inga pengar att köpa fem spelare".
1 av 2
"Inga pengar att köpa fem spelare".
Zlatan uttalade sig om Milans svåra läge.
2 av 2
Zlatan uttalade sig om Milans svåra läge.

Zlatan om utspelet om Milans ekonomi: "Fick en liten utskällning"

Dömde ut klubbens ekonomi: "Problemet är ekonomin. Det finns ingen ekonomi att köpa fem spelare eller vad som behövs."


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

STOCKHOLM. Efter dagens träning ställde en pigg Zlatan Ibrahimovic upp på en presskonferens. Där berättade han bland annat om reaktionerna efter hans uttalande om Milans ekonomi.

- Man får lite samtal, en liten utskällning, säger 30-årige Zlatan.

- Men det är man van vid. Det viktigaste är att man står för det. Man vet vad man säger fel och man går vidare. Det är något nytt i tidningarna varje dag. Det är mycket snack nu eftersom vi har ett mästerskap att spela och allt som snurrar omkring. Det blir mycket snack.

Zlatans uttalande blev förstasidestoff i Italien.

– Problemet är ekonomin. Det finns ingen ekonomi att köpa fem spelare eller vad som behövs. Vi har fått något nyförvärv nu. Ett, två... Kommer kanske ett tredje. Men ju längre man får spela tillsammans ju bättre blir man. Det är som Chelsea. De var inte bästa laget, sa han då.

Hela presskonferensen hittas här.

/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!