"Han är en rätt så högljudd person som ska höras men samtidigt är han en supertrevlig kille".
1 av 5
"Han är en rätt så högljudd person som ska höras men samtidigt är han en supertrevlig kille". - Foto: Claudio Villa/Getty Images
Cassano och Balotelli tränar tillsammans.
2 av 5
Cassano och Balotelli tränar tillsammans.
Yksel Osmanovski gjorde 15 landskamper och var med i EM 2000.
3 av 5
Yksel Osmanovski gjorde 15 landskamper och var med i EM 2000.
Yksel Osmanovski spelade med den skandalomsusade Cassano i Bari.
4 av 5
Yksel Osmanovski spelade med den skandalomsusade Cassano i Bari. - Foto: Bildbyrån
Italiens anfallsstjärna Antonio Cassano. "Han är en fantastisk fotbollsspelare".
5 av 5
Italiens anfallsstjärna Antonio Cassano. "Han är en fantastisk fotbollsspelare". - Foto: Michael Steele/Getty Images

"Cassano är högljudd men en supertrevlig kille"

Yksel Osmanovksi spelade flera säsonger i Italien, bland annat med skandalspelaren Antonio Cassano: "jag hade inga problem med honom".


Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

POZNAN. Den förre detta landslagsspelaren Yksel Osmanovski var proffs i Italienska Bari och Torino. I den förstnämnda klubben var han lagkamrat med den italienska anfallsstjärnan Antonio Cassano som så sent som i höstas drabbades av en stroke men tagit sig tillbaka på ett mirakulöst sätt.

- Han är en fantastisk fotbollsspelare och hans styrka ligger i framför allt i hans speluppfattning och hans geniala passningsspel. Sen kanske han kanske inte en riktigt utpräglad målskytt men kan även göra mål, säger Yksel Osmanovski till Nyheter24.

I EM-kvalet bevisade han vad han kan på planen och gjorde sex mål när Italien vann gruppen övelägset.

Men vid sidan av har det stormat desto mer kring Cassano. Han har bråkat med styrelsen och tränare i flera klubbar och fick lämna Real Madrid efter ett bråk med Fabio Capello. Nu senast gick han till attack mot homosexuella och "hoppades att landslaget är bögfritt".

Hur är han som person?

- Var ska man börja. Han är en rätt så högljudd person som ska höras men samtidigt är han en supertrevlig kille, jag hade inga som helst problem med honom.

"Kroatien blir jättesvårt"

Italien spelade 1-1 mot Spanien i EM-premiären. I dag ställs de mot Luka Modrics Kroatien.

- De har inte vunnit en tävlingsmatch mot Kroatien på hur länge som helst. De får nog problem, säger han och avslutar:

- 1-1 tippar jag på.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

/
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.