Lördag 17 Apr
Stockholm

Skadeproblemen kan krossa Polens EM-dröm

Liksom Dariusz Dudka. Båda två tränade dock på fredagen.
1 av 3
Liksom Dariusz Dudka. Båda två tränade dock på fredagen. Foto: Antonio Calanni / AP / SCANPIX
Även mittfältaren Eugen Polanski är tveksam till start.
2 av 3
Även mittfältaren Eugen Polanski är tveksam till start. Foto: Michael Sohn / AP / SCANPIX
Damien Perquis missar matchen mot Tjeckien efter duellen med Alexander Kerzhakovs dobbar.
3 av 3
Damien Perquis missar matchen mot Tjeckien efter duellen med Alexander Kerzhakovs dobbar. Foto: Gero Breloer / AP / SCANPIX

Tre polska spelare kan missa den avgörande gruppspelsmatchen mot Tjeckien. Förbundskaptenen väntar med uttagningen in i det sista.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

WROCLAW. Polens förbundskapten Frantisek Smuda har stora problem inför avgörandet i grupp A. En av mittbackarna och båda de defensiva mittfältarna matchen Tjeckien på lördagen.

Damien Perquis missar matchen enligt Goal på grund av den knäskada han ådrog sig i en närkamp under matchen mot Ryssland. Dariusz Dudka och Eugen Polanski är båda tveksamma till start. Dudka har känning i magmusklerna medan Polanski har problem med lår och knä. Besked om dem kommer först på matchdagen.

– För att veta om de kan spela måste vi vänta till i morgon (lördag). Då visar det sig hur deras kroppar reagerade på ansträngning, säger det polska landslagets presschef Rzasa Thomas till Onet Sport.

Grzegorz Wojtkowiak väntas starta som mittback i stället för Perquis.

*****                            

UEFA EURO 2012 TM by Carlsberg ger dig de senaste nyheterna, intervjuerna, klippen och resultaten direkt i din mobil. Du missar inte en enda minut av mästerskapet och det känns som om du satt på självaste fotbollsarenan i EM-finalen. Du hittar också närmaste krog med Bar Finder. Sommaren är räddad!  Appen hittar du här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela