1 av 29
Ett polskt fan med en enormt stor hatt på väg till matchen mellan Tjeckien och Portugal. - Foto: Alik Keplicz/SCANPIX
Portugisiska fans utanför Nationalstadion i Warszawa.
2 av 29
Portugisiska fans utanför Nationalstadion i Warszawa. - Foto: Alik Keplicz/SCANPIX
Utsmyckade fans.
3 av 29
Utsmyckade fans. - Foto: Alik Keplicz/SCANPIX
4 av 29
Legendarerna Eusebio och Luis Figo var på plats i Warszawa och hejade på sina landsmän. - Foto: Alex Grimm/Getty Images
Portugals startelva.
5 av 29
Portugals startelva. - Foto: Alex Grimm/Getty Images
Tjeckiens startelva.
6 av 29
Tjeckiens startelva. - Foto: Jon Super/SCANPIX
Bruno Alves vinner nickduellen mot Milan Baros.
Ett svanhopp (?) av Darida i Tjeckien. - Foto: Alex Grimm/Getty Images
Ronaldo tar sig förbi Tjeckiens utropstecken Gebre Selassie.
11 av 29
Ronaldo tar sig förbi Tjeckiens utropstecken Gebre Selassie. - Foto: Ivan Sekretarev/SCANPIX
Tjeckerna ser inte överlyckliga ut över att Ronaldo söker en frispark.
12 av 29
Tjeckerna ser inte överlyckliga ut över att Ronaldo söker en frispark. - Foto: Shaun Botterill/Getty Images
Ronaldo har sina beundrare.
13 av 29
Ronaldo har sina beundrare. - Foto: Alex Grimm/Getty Images
Jiracek diskuterar med domare Howard Webb.
14 av 29
Jiracek diskuterar med domare Howard Webb. - Foto: Gero Breloer/SCANPIX
Coentrao var en av Portugals bästa spelare i matchen.
15 av 29
Coentrao var en av Portugals bästa spelare i matchen. - Foto: Armando Franca/SCANPIX
16 av 29
Ronaldo fick frispark emot sig då han var för hård i en närkamp – men han avslutade innan Webb blåste. - Foto: Antonio Calanni/SCANPIX
Nani fick gult kort i den första halvleken av Howard Webb.
17 av 29
Nani fick gult kort i den första halvleken av Howard Webb. - Foto: Alex Grimm/Getty Images
Ronaldo försökte sig på en cykelspark i den första halvleken.
18 av 29
Ronaldo försökte sig på en cykelspark i den första halvleken. - Foto: Michael Steele/Getty Images
19 av 29
...han blev till och med utburen på bår. In kom Hugo Almeida istället i den 40:e minuten. - Foto: Gero Breloer/SCANPIX
Helder Postiga skadade sig i den första halvleken...
20 av 29
Helder Postiga skadade sig i den första halvleken... - Foto: Jon Super/SCANPIX
Cech hade stolparna med sig. Här Ronaldos frispark i den andra halvleken.
21 av 29
Cech hade stolparna med sig. Här Ronaldos frispark i den andra halvleken. - Foto: Gero Breloer/SCANPIX
Skönt det för Ronaldo, som missade ett par bra lägen.
22 av 29
Skönt det för Ronaldo, som missade ett par bra lägen. - Foto: Armando Franca/SCANPIX
23 av 29
Inbytte Almeida nickade visserligen in bollen i mål men målet korrekt bortdömt för offside i den andra halvleken. - Foto: Gero Breloer/SCANPIX
Ronaldo tog Portugal till semifinal i EM.
Portugisisk segerglädje. - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX
Portugal möter Spanien elelr Frankrike i semifinalen.
29 av 29
Portugal möter Spanien elelr Frankrike i semifinalen. - Foto: Michael Steele/Getty Images

Bildextra: Så här såg det ut när Ronaldo sänkte tjeckerna

Massvis av sumpade målchanser och ett snyggt nickmål. Klicka dig runt för att se de hetaste bilderna från den första kvartsfinalen.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.