Stockholm

Bråkstaken Nasri pudlar - men inte allt

Fortsätter bråken i Manchester City?
1 av 2
Fortsätter bråken i Manchester City?.
Nasri har bråkat under hela turneringen.
2 av 2
Nasri har bråkat under hela turneringen.

Ber om ursäkt för att ha skrattat under nationalsången - men står fast vid de verbala attackerna.


Läs mer
Följ fotbollsfesten på Nyheter24

Senaste nyheterna, skadeläget, de bästa krönikörerna och mycket mer. I sommar kommer Nyheter24 punktmarkera EM-slutspelet i Ukraina. Vi kommer att finnas på supporterlägret Camp Sweden samt följa Zlatan & Co: på plats i Kiev. Det blir många nyheter om alla EM-länder, mycket webbteve och ännu fler bilder. Följ med oss på den stora EM-resan!

EM-bloggar:

Avgå alla - med Johan Andersson

EM-reportern - med Emil Schälin

Laurent Blancs nya Frankrike liknar väldigt mycket Raymond Domenechs gamla Frankrike. Men när Domenech hade ett gäng bråkstakar att fajtas med så har Blanc endast en: Samir Nasri, 25.

Manchester Citystjärnan hotas att stängas av från landslaget efter att ha skrattat under nationalsången, bett en journalist att "dra åt helvete" och gestikulerat mot en annan efter 1-0-målet mot England. Sen har mittfältaren varit allmänt missnöjd under EM vilket stört resten av truppen.

Nu gör Nasri vad han kan för att rädda sin landslagskarriär. Men när andra skulle pudla hela vägen - så tar han bara ett litet steg. På twitter menar Nasri att han älskar landslaget, men står fast vid sina verbala påhopp mot franska journalister.

"Det är för mycket som är osant som cirkulerar för tillfället. Fansen och framför allt barnen vet att jag verkligen ångrar att mina ord kan ha chockerat dem. Jag älskar EDF (Frankrikes landslag), fotboll och jag har stor respekt för publiken."

"När det gäller det andra så är det här en personlig sak mellan mig och några få journalister. När tiden är inne ska jag förklara"

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.