John Guidetti får inte lämna Manchester City förrän hans skada har läkt.
1 av 3
John Guidetti får inte lämna Manchester City förrän hans skada har läkt. - Foto: Bildbyrån
Siena och City var överens om ett låneavtal men City backade ur i sista sekund.
2 av 3
Siena och City var överens om ett låneavtal men City backade ur i sista sekund. - Foto: MARCUS ERICSSON/Bildbyrån
Hans 20 mål på 23 matcher för Feyenoord har fått flera klubbar att fatta intresse för honom – trots hans långvariga skada.
3 av 3
Hans 20 mål på 23 matcher för Feyenoord har fått flera klubbar att fatta intresse för honom – trots hans långvariga skada. - Foto: Kay in't Veen

Guidetti stannar i City – tills skadan har läkt

Manchester City vill inte låna ut John Guidetti förrän hans skada har läkt. Det fick Serie A-klubben Siena erfara – som hade ett låneavtal med City. Men City backade ur.


Guidettis skada

I april fick 20-åringen ett mystiskt virus som har orsakat en nervskada i hans högra ben. Han saknar fortfarande kraft i benet och kan inte träna för fullt med sina lagkamrater. 

MANCHESTER. John Guidettis långvariga skada sätter käppar i hjulen för honom. På grund av den vägrar Manchester City att låna ut den 20-årige svensken. Enligt Fotbollskanalen ska ett låneavtal mellan Siena och City har varit klart – men de regerande mästarna i Premier League verkar ha ändrat sig i sista sekund. 

– Nu har City ångrat sig och stoppat övergången. De vill att John ska vara frisk innan han flyttar från Manchester och jag vet inte varför man stoppade övergången. Det kan ha något att göra med skadan, att Citys doktor har sagt ifrån. Men som sagt: jag är inte säker. Det är fortfarande några timmar kvar till transferfönstret stänger så man ska aldrig säga aldrig. Han kan kanske fortfarande hamna i Siena, säger en källa inom klubben till Fotbollskanalen. 

En annan uppgiftslämnare till webbsidan säger att Guidetti med all säkerhet stannar i City.

– Det stämmer inte att han ska till Italien. John tränar vidare här i Manchester och alla parter är inställda på det, säger denne till Fotbollskanalen.   

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

3 timmar sedan

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

igår 20:36
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.