Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fotbollsstjärnans attack: "FA är ett gäng f*ttor"

- 05/10/2012, 14:15
FA kallar Ashley Coles försvar i Terry-rättegången för "osannolikt". Nu rasar stjärnan mot det engelska fotbollsförbundet.

FA kallar Ashley Coles försvar i Terry-rättegången för "osannolikt". Nu rasar stjärnan mot det engelska fotbollsförbundet.

AP/SCANPIX

I dag offentliggjorde det engelska fotbollsförbundet FA sina domskäl mot John Terry. Ashley Cole, som vittnade för Terry, rasar nu på FA: "Så jag ljög alltså?"

LONDON. För drygt en vecka sedan dömde det engelska fotbollsförbundet FA John Terry till fyra matchers avstängning och 2,3 miljoner kronor i böter. FA ansåg att Chelseaspelaren hade använt rasistiska ord men inte att han var en rasist. I dag offentliggjorde FA sina domskäl. Och framför allt ifrågasätter de lagkamraten Ashley Coles försvar till Terry.

De skriver bland annat att vittnesmålet är "otroligt, osannolikt och krystat" enligt BBC Sport. 

Cole reagerar starkt på att FA tvivlar på hans vittnesmål på twitter

https://twitter.com/TheRealAC3/status/254187043968651264

Översatt betyder det ungefär: "Hahahahaa, bra gjort FA så jag ljög alltså, #ETTGÄNGF*TTOR

Cole riskerar nu straff från FA för sin tweet. FA har tidigare bötfällt spelare som Emmanuel Frimpong och Rio Ferdinand för tweets de har gjort. 

Terry-Gate är troligen långt i från över.