Här hälsar Guidetti till fansen - som jultomte

Trots fiaskot i Champions League så drar sig inte Manchester City för att sprida lite julstämning. I dag är det svenske John Guidettis tur att önska fansen en god jul.


Fler julhälsningar från City:

2:a dec: Kolarovs julsång

3:e dec: Richards julsaga

4:e dec: Silvas julkaka

MANCHESTER. Det börjar dra ihop sig mot jul. Runt om i världen börjar glöggdoften bli allt mer påtaglig, i fönstren hänger julstjärnor och på radio spelas The Pouges - Fairytale of New York allt mer frekvent.

Lagom till jul passar Manchester City på att skicka ut värmande julhälsningar till alla sina fans. Och på onsdagen var det John Guidettis tur.

– Julen är väldigt viktig i Sverige och den är ofta precis som i filmerna, mycket snö, stora julgranar och god mat, säger City-anfallaren i sin julhälsning.

Jultomten har fullt upp med att göra de sista förberedelserna inför julafton. Tur är väl det då att vi har en annan tomte under årets resterande 364 dagar. Och nu vill han önska oss en god jul.

– God Jul till alla Manchester City fans, och tack för allt stöd, hälsar Mario Balotelli i lagets julkalender.

Och en god jul önskar Nyheter24 till dig, Balotelli.


Trots de mysiga julhälsningarna från spelarna är folk ganska hånfulla mot City efter Champions League-fiaskot. 

Nu väntar vi med spänning på Roberto Mancinis julhälsning. Kanske kommer den redan i morgon, någon måste ju förklara varför City inte klarar av Champions League-fotboll.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!