Jon Walters vill nog helst glömma lördagens match så fort som möjligt.
1 av 3
Jon Walters vill nog helst glömma lördagens match så fort som möjligt. - Foto: Ap / JON SUPER / SCANPIX
Chelsea vann med hela 4-0 när Londonlaget mötte Stoke City. Två av målen var motståndarlagets självmål.
2 av 3
Chelsea vann med hela 4-0 när Londonlaget mötte Stoke City. Två av målen var motståndarlagets självmål. - Foto: Ap / JON SUPER / SCANPIX
Frank Lampard satte en straff.
3 av 3
Frank Lampard satte en straff. - Foto: Ap / JON SUPER / SCANPIX

Gjorde två självmål och missade straff

Med två baklängesmål och en missad straffspark blev Stoke-anfallaren Jon Walters lördagens syndabock.


Första halvlek såg ut att bli mållös ända tills Jon Walters försökte nicka undan en inlägg i Stokes straffområde. I stället för att rensa bort bollen gjorde anfallaren nämligen självmål.

Men det var inte Walters ända misstag i matchen. I den 63:e matchminuten ökade syndabocken på Chelseas ledning till 2-0 med ännu ett självmål.

Bara tre minuter därefter fick Londonlaget en straff som Frank Lampard förvaltade säkert. 

Missade straff

Med tre mål mot noll fortsatte Chelsea att dominera och i den 73:e matchminuten kom 4-0-målet. Denna gång var det Hazard som stod för målskyttet. 

I matchens slutskede tabbade sig Jon Walters återigen när han missade en straffspark. 

Två självmål och en missad straff gjorde Walters till lördagens syndabock - eller, utifrån Chelseas perspektiv, till lördagens hjälte.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander "en möjlighet" nästa match

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Brynäs lycka – det händer nu

igår 22:18
Brynäs sejour i hockeyallsvenskan blev bara ettårig. De 13-faldiga svenska mästarna pallade pressen och var i slutändan överlägsna i kvalet. Här är fyra punkter kring Brynäs styrka i allsvenskan och utmaningarna i SHL:

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

igår 21:50
Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.