Daniel Nannskog rasar mot Charlie Morgan som fördröjde spelet i ligacupmötet mellan Swansea och Chelsea. På sin Facebook skriver han att han "hade slängt upp kräket på läktaren" om han hade varit i Eden Hazards skor.
Daniel Nannskog rasar mot Charlie Morgan som fördröjde spelet i ligacupmötet mellan Swansea och Chelsea. På sin Facebook skriver han att han "hade slängt upp kräket på läktaren" om han hade varit i Eden Hazards skor. - Foto: Svein Ove Ekornesvaag/Scanpix

"Hade slängt upp det lilla kräket på läktaren"

Daniel Nannskog försvarar Eden Hazard i "bollkalle-gate". Med ett argt Facebook-inlägg går han till attack mot den 17-årige Charlie Morgan.


SWANSEA. Fotbollsvärldens stora snackis just nu är "bollkalle-gate", där den 17-årige bollkallen Charlie Morgan lade sig på bollen för att fördröja spelet i ligacup-semifinalen mellan Swansea och Chelsea. Chelsea-spelaren Eden Hazard sparkade då på den liggande Morgan för att få fram bollen och blev utvisad för sitt tilltag.

Incidenten har lett till starka reaktioner i sociala medier och den senaste att ge sig in i debatten är Daniel Nannskog. I ett inlägg på sin Facebook-sida tar han ställning till förmån för Hazard.

"Tyckte Eden Hazard klarade hålla sig lugn och fin mot bollkallen, är rädd att jag själv hade slängt upp det lilla kräket på läktaren", skriver Nannskog och inlägget har kommenterats flitigt sedan det lades upp imorse.

Även i kommentarersfältet går åsikterna isär och ungefär hälften ställer sig på Hazards sida och hälften på Morgans sida. Men en hel del rasar även mot fotbollsspelare i övrigt, då de menar att Morgan fått fulspelet från fotbollsspelare han sett agera ute på plan.

"Var har bollkallen lärt sig detta tro? Från kräken som representerar den "moderna" fotbollen kanske?", skriver en användare.

 Detta lär knappast vara det sista vi hör om "bollkalle-gate".

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

1 timme sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

3 timmar sedan
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

3 timmar sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.