Luis Suárez säger nu att han stannar i Liverpool.
1 av 4
Luis Suárez säger nu att han stannar i Liverpool. - Foto: Tim Hales/SCANPIX
26-åringen, som är i Uruguay för en landskamp, stannar på grund av supportrarnas kärlek.
2 av 4
26-åringen, som är i Uruguay för en landskamp, stannar på grund av supportrarnas kärlek. - Foto: Matilde Campodonico/SCANPIX
Oklart om han har hängt med på vad Liverpools supportrar tycker om honom nu dock.
3 av 4
Oklart om han har hängt med på vad Liverpools supportrar tycker om honom nu dock. - Foto: © BILDBYRN / BILDBYRN
Om Suárez stannar sägs han skriva på ett nytt kontrakt med en klausul som gör att han kan lämna klubben om Liverpool inte når Champions League nästa säsong.
4 av 4
Om Suárez stannar sägs han skriva på ett nytt kontrakt med en klausul som gör att han kan lämna klubben om Liverpool inte når Champions League nästa säsong. - Foto: © BILDBYRN / BILDBYRN

Kovändningen: Suárez stannar i Liverpool

Allt har tytt på att Luis Suárez, 26, vill lämna Liverpool. Men nu göra anfallaren en helvändning – och säger att han vill stanna kvar i klubben.


Luis Suárez vara eller inte vara i Liverpool har varit en av Silly Seasons största snackisar den här sommaren. Förra veckan sa uruguayanen att han desperat ville lämna klubben och att han var beredd att gå till spelarfacket för att tvinga klubben att sälja honom till Arsenal

Men det är tvära kast som gäller i Silly Seasons märkliga värld. Till en uruguayansk journalist säger nämligen 26-åringen att han vill stanna kvar i klubben.

"Stannar på grund av kärleken från supportrarna"

– På grund av den kärlek jag har fått från Liverpools supportrar kommer jag att stanna just nu, säger han till El Observador.

Detta trots att Liverpoool-supportrar redan har bränt tröjor med hans namn och att en liten kille har kallat honom för en vampyr.

Nytt kontrakt

Enligt 101greatgoals sägs Suárez, som förnyade sitt kontrakt förra året, skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Med i kontraktet ska det finnas en klausul som ger honom rättigheten att lämna Liverpool om laget inte kvalificerar sig till Champions League nästa säsong. 

För tillfället är 26-åringen i Uruguay för att spela en landskamp mot Japan. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett ja och två nej till VM-spel

1 timme sedan

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

idag 04:06
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

Köpte NHL-lag för 10 miljarder – stort intresse

idag 01:52
Flytten av NHL-laget Arizona Coyotes till Salt Lake City kan bli lyckad. Affären på motsvarande 10 miljarder kronor hann knappt avslutas förrän ansökningar om säsongsbiljetter strömmade in. 11 000 av 12 000 platser är redan bokade.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.