Wayne "Harry Potter" Rooney i sin nya stöpning.
1 av 4
Wayne "Harry Potter" Rooney i sin nya stöpning. - Foto: Stella Pictures/Twitter
Trollkarlen med sitt berömda ärr.
2 av 4
Trollkarlen med sitt berömda ärr. - Foto: Stella Pictures
Så såg Rooneys skada ut för sex dagar sedan.
3 av 4
Så såg Rooneys skada ut för sex dagar sedan. - Foto: Wayne Rooney/Facebook
Ett riktigt köttsår som gör att han inte kan vara med i Englands viktiga VM-kvalmatch mot Ukraina i kväll.
4 av 4
Ett riktigt köttsår som gör att han inte kan vara med i Englands viktiga VM-kvalmatch mot Ukraina i kväll. - Foto: Wayne Rooney/Facebook

Efter skadan: Rooney har blivit Harry Potter

Vi har redan sett skräckbilderna på Wayne Rooneys huvudskada. Men 27-åringen verkar ha bra läkkött för nu har jacket blivit ett ärr. Ett ärr som gör honom oerhört lik en viss trollkarl.


Efter att ha kritiserats för att ha fejkat sin huvudskada valde Wayne Rooney att publicera två bilder på sitt blödande jack på sin Facebook-sida. Det var för sex dagar sedan. Nu har skadan läkt och ett nytt foto har dykt upp på engelsmannen.

Rooney, som medan det engelska landslaget ska spela VM-kvalmatch mot Ukraina är på semester i Portugal, poserar med supportern Sam Saunt.

Där får man se ett ärr på Rooneys hjässa. Ett ärr som liknar J.K Rowlings karaktär Harry Potter, gestaltad av Daniel Radcliffe

Rooney är mer känd för sin kämparglöd på fotbollsplanen men frågan är om han inte får leva under epitetet trollkarl i fortsättningen?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Klart: Så blir EM-motståndet för Sverige

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

Världens äldsta fotbollsturnering, den engelska FA-cupen, förändras till nästa säsong då omspelsmatcherna tas bort helt.

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

1 timme sedan
Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

3 timmar sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

3 timmar sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.