Jonas Olsson knockades blodig i helgen.
1 av 3
Jonas Olsson knockades blodig i helgen. - Foto: BildbyrΌn / Action Images
Här har Olsson bytt tröja och fått bandage runt huvudet.
2 av 3
Här har Olsson bytt tröja och fått bandage runt huvudet. - Foto: AP / Scanpix
Fansen firade första segern på Old Trafford sedan 1978.
3 av 3
Fansen firade första segern på Old Trafford sedan 1978. - Foto: BildbyråŒn / Action Images

West Bromwich lottar ut Olssons blodiga tröja

Knockad och blodig. Då lottar West Bromwich ut Jonas Olssons blodiga tröja till supportrarna.


ENGLAND. West Bromwich vann i lördags borta mot Manchester United för första gången sedan 1978. En av grundbultarna bakom seger var en vilt kämpande Jonas Olsson som lämnade planen med ett leende på läpparna och ett spräckt ögonbryn.

– Jag har många gånger spräckt ögonbryn, läppar och panna. Det är inget ovanligt. Under matchen har jag sådant adrenalin att det inte gör ont. Det är bara minuterna då man får behandling och blodflödet inte är stoppat och vi spelar tio-mot-elva som man är rädd att något matchavgörande ska hända, sa Olsson efter matchen till Sportbladet.

Efter Albions bragd så lottar de nu ut Jonas Olssons blodiga tröja på klubbens Facebooksida. Åsikterna bland supportrarna går dock isär om det här är ett bra initiativ eller inte.

”Wtf. Ni ger bort en smutsig nerblodad tröja som inte är tillåten att spela med för att skydda de andra spelarna mot HIV!!! Men nu har ingenting emot att skicka den vidare till fansen. Menar ni allvar?”

”Det är lite märkligt, och kanske fel, men jag vill verkligen ha den där tröjan”, skriver en annan.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander mystiskt borta i slutspelet

idag 02:02

Serie A: Inter säkrade titeln i Milanoderbyt

igår 22:48
Frågan var inte om utan när Inter skulle säkra klubbens 20:e ligaseger. Tillfället valdes med utsökt känsla. Hemma på ett fullsatt San Siro mot främsta rivalen Milan. Inter vann med 2–1.

Rögle kvitterar i SM-finalserien – Pudas skadad

igår 21:44
Rögles backbjässe Lian Bichsel såg till att utjämna SM-serien i ishockey med matchens enda mål. För Skellefteå blev det en dubbel förlust. Lagkaptenen Jonathan Pudas kan bli borta resten av finalserien efter en huvudskada.

Golfens dominanter vann igen: "Galna veckor"

igår 21:40
Vem kan stoppa Nelly Korda och Scottie Scheffler? Golfvärldens giganter fortsätter sin totala dominans – och har på kort tid "snuvat" Sverige på två majortitlar.

Kalmars första seger – drömmål av Skrabb

igår 21:16
Kalmar FF är ett vinnande allsvenskt lag igen efter tre inledande förluster. Traditionens makt är uppenbarligen stor. För tredje året i rad vann klubben mot Elfsborg på Borås arena. Den här gången med 2–1 – tack vare Simon Skrabbs drömmål. Den sitter bra, det får man säga, säger matchvinnaren.

Fixade poäng med sena drömträffen

igår 21:14
Topptippade Linköping och Häcken delade på poängen efter att Linköpings Michelle De Jongh fått drömträff i sista minuten i det damallsvenska mötet. Det kändes jävligt bra, säger De Jongh.