Onsdag 26 Jan
Stockholm

Hyllade han verkligen Brian från Family Guy?

Leigh Griffiths firade ett mål med att hylla den tecknade hunden Brian i Family Guy trodde alla. Nu visar det sig att det var till en familjemedlem som har gått bort.
1 av 4
Leigh Griffiths firade ett mål med att hylla den tecknade hunden Brian i Family Guy trodde alla. Nu visar det sig att det var till en familjemedlem som har gått bort. Foto: Faksimil / Twitter
Griffiths firar ett mål för Wolves mot Sheffield United.
2 av 4
Griffiths firar ett mål för Wolves mot Sheffield United. Foto: Bildbyrån / Action Images
Bra teknik hos skotten!
3 av 4
Bra teknik hos skotten!. Foto: BildbyråŒn / Action Images
Griffiths har tidigare spelat i skotska Hibernian.
4 av 4
Griffiths har tidigare spelat i skotska Hibernian. Foto: BildbyrŒån / BILDBYRN

Populäre hunden Brian Griffin dör i serien Family Guy. Då trodde folk att Wolverhampton-spelaren Leigh Griffiths hyllade hunden när han visade en tröja med "RIP Brian". Det visade sig istället vara en hyllning till en familjemedlem som nyligen gick bort.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Under tisdagen avslöjades det att hunden Brian Griffin dör i serien Family Guy. När Wolverhampton under samma dag vann med 2–0 i en match hemma mot Tranmere så firade 1–0 skytten Leigh Griffiths med att dra upp tröjan och visade sin undertröja där det stod "RIP Brian".

Alla trodde det var en hyllning till seriefiguren och många skämtkonton på Twitter spred nyheten i extas.

Nu har dock sanningen kommit fram och den är inte alls lika rolig. I stället har det visat sig att det var en hyllning till en familjemedlem som nyligen gick bort till Griffiths.

Klubben fick bekräfta uppgifterna på sitt Twitterkonto då många trodde att de i stället var till hunden och gjorde en rolig sak av det.

Här är klippet där hunden Brian dör:


Kommentera
Kopiera länk
Dela